Rising Star a TV2-n - Már lehet jelentkezni!!


A Megasztár, X-faktor, Csillag Születik és The Voice utána a gyerekeket felvonultató után Ének iskolája mellett egy új tehetségkutató show debütál a TV2-n 2014-ben. Az új show a 10 éves Megasztár alkalmából kerül műsorra. A Rising Star az egyik legújabb siker mivel rengeteg újdonsággal várja a közönséget.

10 éve láthattuk az első Megasztárt, ami elindította a hazai televíziós tehetségkutató hullámot.A Megasztár, X-faktor, Csillag Születik és The Voice után a gyerekeket felvonultató  Ének iskolája mellett egy új tehetségkutató show debütál a TV2-n 2014-ben. Az új show a Rising Star lesz, amit  a 10 éves Megasztár alkalmából kerül műsorra. A Rising Star az egyik legújabb siker mivel rengeteg újdonsággal várja a közönséget.
Az új formátum egyik különlegessége, hogy nagy mértékben épít a modern technológiákra és a világhálós közösségekre. Az SMS-szavazás helyett egy mobil applikáción keresztül történik a nézők véleménynyilvánítása, amely a show minden másodpercében új fordulatot hozhat. A műsorba vágyó énekes tehetségeknek ugyanis először az adás hivatalos applikációját letöltő nézők előtt kell bizonyítaniuk, és ha a pozitív szavazatok száma elér egy bizonyos szintet, akkor folytatódhat a jelentkező számára a verseny. A műsor sikerét jól érzékelteti, hogy Izraelben az első adásra több mint 2,3 millió szavazat érkezett a Rising Star hivatalos alkalmazásán keresztül, a műsor applikációját több mint 1,2 millióan töltötték le.
A Keshet International által kifejlesztett formátum az izraeli Channel 2 csatornán került először adásba, a szeptemberi nyitóműsor közel 50 százalékos piaci részesedést produkált. Az új formátum már nemzetközi szinten is komoly érdeklődést váltott ki, a Rising Star-t az amerikai ABC mellett francia, német, olasz és orosz tévétársaság is megvásárolta.- írja a TV2 a honlapján.
Hogy hogyan jelentkezhetsz a Rising Starra? Hamarosan kiderül!