Rising Star - Új tehetségkutató a TV2-n

Rengeteg izgalom, rengeteg érzelem, rengeteg fantasztikus hang. A műsor, ami forradalmi változást hozott, a műsor, amire mindenki kíváncsi lesz. Rising Star - hamarosan a TV2-n.
Jövőre éppen 10 éve lesz annak, hogy elindult az első Megasztár! E tárgykörben a TV2 jövő ősszel kiemelkedő dobásra készül! Hogy mire is, az kiderül a videóból, és nemsokára az is, hogy miként lehet jelentkezni erre a vadonatúj tehetségkutatóra.
Nézd meg a Sztárban sztár videóját!
A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. Hat hölgy és hat férfi - Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Puskás Péter és Varga Viktor - száll versenybe azért, hogy megnyerje a 'Magyarország legsokoldalúbb előadója' címet a vadonatúj, izgalmas és egyedi műsorban! A zsűri tagjai: Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk, Majka A műsor házigazdája: Friderikusz Sándor