Rising Star - Ennyit keresnek a Rising Star zsűritagjai

A napilap információi szerint a Rising Star zsűritagjai fejenként 7-8 milliót tehetnek zsebre a tehetségkutatóban végzett munkájukért. Úgy tudják azonban, hogy a gázsi nem egyenlő részben oszlik meg. A nagyobb nevek, mint Mező Misi, aki korábban már a Voice-ban is segítette a tehetségeket, és az Operettszínház egykori igazgatója, KERO 8-8 milliót kaszálnak, míg Pásztor Anna és Feke Pál 7-7 millióért vállalták a műsort.
Ezért az összegért három hónapig dolgoznak, habár a legsűrűbb időszakon, a válogatáson túl vannak, így gyakorlatilag már csak heti egy nap van, amit a Rising Starra kell fordítaniuk. Korábbi információk szerint, a műsorvezető, Majka is sztárgázsit kap a munkáért, így neki is 8 milliót fizet a csatorna.
"Vasárnaponként azért bőven van mivel foglalkozniuk, aznap nem nagyon marad másra idejük. Úgy tudjuk, hogy mindenki más összeget kap, de nagyjából 7-8 milliót mindegyikük keres.
Mondjuk, ha azt vesszük, hogy rajtuk nem akkorra a teher, mint a korábbi műsorokban a zsűritagokon – hiszen itt leginkább a nézők szavazata dönti el, hogy ki jut tovább – akkor tényleg sokallom picit az összeget" - árulta el a Blikknek egy bennfentes.