Rising Star - A november 9-i adást közel 2,9 millió néző nézte

Ismét diadalmaskodott a Rising Star. Az énekes tehetségkutató közel 2,9 millió nézőt ért el vasárnap este, ezzel a TV2 mindhárom fontos célcsoportban piacvezető volt a Rising Star adásideje alatt. A november 9-i műsorban több mint 1,17 millió szavazat érkezett az énekesekre, a mobil applikációt pedig immár 224 ezren töltötték le.
Vasárnap ismét kiemelkedő eredményeket produkált az Ördög Nóra és Majoros Péter vezette Rising Star. A november 9-i adás közel 2,9 millió nézőt ért el a teljes lakosságban, az énekes tehetségkutató adásideje alatt a TV2 mindhárom fő célcsoportban (teljes lakosság, 18-59, 18-49) piacvezető volt. Ugyanakkor a Rising Star volt a TV2 legnézettebb műsora az elmúlt héten.
A november 9-i adásban a nézők dönthettek a tehetségek sorsáról, a 12 énekesre összesen 1,17 millió szavazat érkezett a mobil applikáción keresztül. Az okostelefonról történő szavazás népszerűségét és a nézők aktivitását mutatja, hogy volt olyan énekes, akire több mint 110 ezren küldték el voksukat. Egy héttel korábban már 130 ezer letöltése volt a Rising Star applikációnak, ez a szám november 9-re elérte a 224 ezret, azaz egy hét alatt több mint 90 ezer új felhasználója lett az alkalmazásnak. Így a Rising Star továbbra is vezeti az App Store ingyenesen letölthető applikációinak ranglistáját, és a Google Play új alkalmazásai között is ez a legnépszerűbb.